Engagera dig

Kallelse till årsmöte 2020

Kallelse till årsmöte 2020

Det har blivit dags för årsmöte och som medlem är du givetvis inbjuden att delta. Syftet med årsmötet är att du som medlem ska kunna vara med och påverka din förening. Se dagordning här. Alla dokument till årsmötet kommer finnas tillgängliga för er här senast 8 mars 2020.

Medusas första år har passerat och det har varit ett spännande år. Vi har jobbat på många fronter för att komma igång med verksamheten. Vi har skrivit debattinlägg, gått Prideparaden, byggt hemsida, bloggat, träffat politiker, kartlagt vårdutbud, samlat in patientberättelser och intervjuat vårdgivare för att nämna några saker. Allt för att bygga en bättre bild av läget och lyfta fram vår patientgrupp på ett seriöst och effektivt sätt. Än finns mycket att göra och nu blickar vi framåt mot 2020.

Årsmötet äger rum söndagen den 15 mars 2020 klockan 13.00 till 15.00 på Barnhusgatan 4 i Stockholm.

Om du vill delta i mötet vill vi att du meddelar oss med namn och mailadress till hej@patientforeningenmedusa.com senast söndagen den 1 mars.  För att få delta behöver du ha betalat medlemsavgift under 2019 eller 2020.

Det kan du göra till årsmötet:

Kom med förslag. Har du några förslag på vad du tycker föreningen borde göra så kan du skicka in en motion. Var tydlig med vad du vill att föreningen ska besluta om. Styrelsen kommer sedan att titta på det och komma med en rekommendation på beslut till årsmötet, men själva beslutet tas på årsmötet.

Nominera en styrelsekandidat. Vill du vara med i styrelsen eller nominera någon annan. Den nominerade måste vara medlem eller stödmedlem i föreningen.

Motioner och nomineringar skickas in till hej@patientforeningenmedusa.com senast söndag 1 mars 2020.

Välkommen!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen