Bli medlem

Din röst är viktig. Genom att visa att vi är många som blivit utsatta får vi en starkare röst i samtal med politiker och ansvariga inom vården. Om du själv inte varit utsatt kan du bli stödmedlem och därigenom stärka vår röst genom att visa att vi är många som står bakom vår agenda. Du behöver vara minst 15 år för att kunna bli medlem.

50 kr/år

Om du själv varit utsatt.

Skriv namn och mailadress som meddelande vid betalning.
Exempel: Förnamn Efternamn mailadress@mail.se

Stödmedlem

För dig som vill stötta det vi gör.

Skriv ”Stöd” + namn och mailadress som meddelande vid betalning.
Exempel: Stöd Förnamn Efternamn mailadress@mail.se

Betala med

Swish till 123 501 23 15

Bankgiro: 192-3887

Om din bank inte tillåter @-tecken i meddelandefältet kan du istället skriva ”mailadress.at.mail.se” eller ”mailadress at mail.se”
Vi kommer att spara dina uppgifter i vårt medlemsregister, de används endast för att vi ska kunna nå ut med information till våra medlemmar.
Medlemskapet gäller kalenderår. Dvs. efter årsskiftet behöver du betala igen för att fortsätta vara medlem.