Ju fler vi är desto starkare blir vi

Kraften i en patientförening ligger hos dess medlemmar. Ska vi kunna påvisa behovet av vård måste vi vara många som vittnar om att vården i dagsläget är bristfällig.

Är du över 15 år och har varit utsatt för sexuella övergrepp? Då kan du bli medlem i patientföreningen.

Har du inte varit utsatt, men håller ändå med om det vi står för och vill visa ditt stöd? Då kan du bli stödmedlem.

Alla medlemskap kostar 50 SEK/år.

Betala via Bankgiro: 192-3887
eller Swish: 123 501 23 15

Ange M för medlem eller S för stödmedlem, samt namn och mailadress i meddelanderutan vid betalning.
Exempel: M Förnamn Efternamn mailadress@mail.se

(Om din bank inte tillåter @ i meddelandefältet kan du istället skriva ”mailadress.at.mail.se” eller ”mailadress at mail.se”)

Vi kommer att spara dina uppgifter i vårt medlemsregister, de används endast för att vi ska kunna nå ut med information till våra medlemmar.