Så syns vi

Patientföreningen Medusa startades i oktober 2018. Och som nystartad organisation har vi 2019 lagt mycket fokus på att visa att vi existerar. Syns vi inte så finns vi inte i allmänhetens ögon. Därför jobbar vi med att synas och höras i media och andra forum för att visa att patientgruppen finns och behöver bättre vård.

Några exempel på hur vi jobbar med att synas och höras

Debatt

Debattartikel i samband med #metoo 2 år och Medusa 1 år, publicerad i Dagens Samhälle (oktober 2019).

Skrivit på ett debattinlägg med upprop för bättre vård för sexuellt utsatta tillsammans med 100 personer från olika stödorganisationer och kliniker. Det publicerades i SvD (december 2018)

Blogginlägg på Forum för Health Policy (Juni 2019)

Tv

Medverkan i TV4 Nyhetsmorgon (december 2018).

Evenemang

Demonstration för bättre vård för sexuellt utsatta tillsammans med Rise, Föreningen Tillsammans, nxtMe och Inte Din Hora. (8 mars 2019)

Deltog i Prideparaden 2019.

%d bloggare gillar detta: