Så syns vi

Patientföreningen Medusa startades i oktober 2018. Och som nystartad organisation har vi 2019 lagt mycket fokus på att visa att vi existerar. Syns vi inte så finns vi inte i allmänhetens ögon. Därför jobbar vi med att synas och höras i media och andra forum för att visa att patientgruppen finns och behöver bättre vård.

Några exempel på hur vi jobbar med att synas och höras

Debatt

Debattartikel i samband med #metoo 2 år och Medusa 1 år, publicerad i Dagens Samhälle (oktober 2019).

Blogginlägg på Forum för Health Policy (Juni 2019)

Skrivit på ett debattinlägg med upprop för bättre vård för sexuellt utsatta tillsammans med 100 personer från olika stödorganisationer och kliniker. Det publicerades i SvD (december 2018)

Tv

Medverkan i TV4 Nyhetsmorgon (december 2018).

Deltog i Prideparaden i Stockholm 2019.

Demonstration för bättre vård för sexuellt utsatta tillsammans med Rise, Föreningen Tillsammans, nxtMe och Inte Din Hora. (8 mars 2019)