Jobba med oss

Jobba med oss

Allt vårt arbete drivs av ideella krafter. Patienter, anhöriga eller rena eldsjälar som alla erkänner patientgruppen och skriver under på vår idé om vad som behöver göras för att förbättra vården i Sverige för personer som utsatts för sexuella övergrepp. Stämmer det in på dig?

Vad är du intresserad av?

Vi arbetar med olika frågor och uppgifter på olika nivåer i Medusa. Vad känner du att du vill och kan bidra med? Det spelar ingen roll var du bor. Vi arbetar i huvudsak via digitala verktyg som möjliggör att vi kan ha möten och samarbeta oavsett var vi befinner oss. Ingen av oss jobbar heltid med detta och det förväntas inte heller av dig. Olika uppgifter tar olika mycket tid och engagemang.

Styrelsearbete


Vill du vara med och driva mer strategiska frågorna hos Medusa? Att blicka framåt och titta på våra mål? Styrelsen väljs vid årsmötet i februari/mars och träffas ca 1 gång i kvartalet för styrelsemöten.

Arbetsgrupp


Kan eller vill du mycket? Vi söker ständigt efter personer som vill vara med och jobba i våra arbetsgrupper. Det kan handla om grafisk design, planering av kampanjer eller evenemang, bygga hemsida, vara bollplank i juridiska frågor med mera. Du kanske har en egen idé om hur du kan bidra.

Delta i evenemang


I vårt arbete med att synas och påverka deltar vi bland annat i olika evenemang och kan då behöva personer på plats som visar upp oss och eventuellt hjälper till med olika sysslor. Specialinsatser helt enkelt som inte kräver för mycket tid och engagemang men gör väldigt mycket för vårt arbete.

Låter något av detta intressant? Hör av dig till oss på hej@patientföreningenmedusa.com